fbpx

INFO – CHILDREN MEDIUM RUMMAGE USA/JEPUN

 

Berbanding guni dewasa, guni kanak-kanak banyak pecahan/kategori. Biasanya guni kanak-kanak menggunakan terma “ligth/medium/heavy” ataupun “summer/spring/winter”.

 

Secara umum, light dan summer merujuk kepada pakaian yang materialnya nipis dan dipakai sewaktu musim panas. Manakala “medium” dan “spring” merujuk kepada material yang separa tebal seperti sweater kain. Akhir sekali, “heavy” dan winter merujuk kepada pakaian sewaktu musim sejuk.

 

Baru-baru ini kami belah guni childrem medium rummage, jadi guni ini, isinya banyak sweater kanak-kanak. Anggran umur daripada newborn hingga 7/8 tahun.

 

Seperti biasa, guni kanak-kanak adalah campuran lelaki dan perempuan.

 

Kali ini guni yang kami belah adalah guni jepun, antara jenama yang ada adalah uniqlo, H&M, EvisuKids, Funkygrow, kiitosMoiMoi,dan lain-lain.

 

Biasanya, jika banyak sweater, antara pandangan peniaga baru, mereka rasa sweater ni susah jual, ramai yang lebih prefer tshirt. Namun begitu, pandangan kami, sweater ni boleh dijual pada harga lebih mahal berbanding tshirt. Tshirt susah untuk diletakkan harga tinggi berbanding sweater. Cukup jika fokus kepada beberapa helaian. Apa pun, setiap item, ada pro dan cons masing-masing.

 

Sebarang pertanyaan mengenai guni ni, boleh hubungi admin kami di www.wasap.my/601128873025 (ery).

 

Dibawah kami letakkan contoh gambar.

 

TQVM